Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Website op maat

Website op maat

Een website op maat wil zegen dat het gehele proces wordt ingericht op basis van jouw wensen en eisen. De functionaliteiten worden bedacht, ontworpen en gerealiseerd. Hierbij is geen idee te gek en worden wij alleen maar blij om onze creativiteit te gebruiken. Het design wordt zorgvuldig ontworpen en hierbij zorgen we ervoor dat jij op de hoogte bent van de vooruitgang. Wij leveren niet zomaar iets, maar willen gezamenlijk groeien in het project. Hierdoor leren wij wat over de organisatie, wat jouw klanten belangrijk vinden en vertalen dit door in het design/realisatie. De website wordt vervolgens handmatig gecodeerd, waardoor eventuele aanpassingen eenvoudig door ons kunnen worden uitgevoerd. Ook toekomstige extra functionaliteiten kunnen worden geïmplementeerd.

Zie jij je website al online, maar weet je niet welke instrumenten je nodig hebt? Wij helpen je graag verder. Natuurlijk ook als je nog geen idee hebt. Samen stellen we de wensen en eisen op en komen we tot een creatieve, functionele oplossing.

Neem gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl