Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Website met een template

Website met een template

Wil je een professionele website, maar geen op maat gemaakt design dan is een template een voor de hand liggende optie. Er wordt samen een opzet gemaakt van alle benodigde functionaliteiten die de website moet hebben. Daarna wordt onderzoek gedaan naar passende templates die gehanteerd kunnen worden. Een template kan gratis zijn, maar kan ook geld kosten. Dit is per template verschillend, maar dit wordt altijd gezamenlijk besloten en maak jij uiteraard de keuze.

Het is ook mogelijk om een live-builder (Elementor) te gebruiken, waarbij de website wordt ingericht met vooraf gemaakte elementen. Hierbij is het wel wenselijk om een ontwerp te maken die hiervoor geschikt is, want ook hier zijn er beperkingen in de mogelijkheden. Dit alles heeft wel een financieel voordeel, want de kosten voor de website zullen lager zijn dan een op maat gemaakte website.   

Een nadeel wat wel benoemd moet worden is dat een template minder vrijheden met zich meebrengt. Dit wil zeggen dat het tijdrovender is om extra functie te implementeren die niet ondersteund wordt door het template. Een oplossing zou een op maat gemaakte website kunnen zijn en hierover is op ‘deze’ pagina meer te lezen. 

Niet zeker welke optie het beste zou werken voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl