Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Webdesign

Webdesign

Een goed design is doordacht, functioneel, doeltreffend en veel meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken. Een eerste indruk maak je natuurlijk met een mooi design. Een blijvende indruk maak je als dat mooie ontwerp ook nog eens bijdraagt aan jouw doelen en die van je bezoekers.

Met het design worden de eerste fundamenten gezet om jouw identiteit online te presenteren. Het design wordt met aandacht ontworpen, zodat deze overgenomen kan worden tijdens de realisatie van de website. Tijdens het ontwerpproces word jij als opdrachtgever op de hoogte gehouden van de ontwikkeling, zodat de gemaakte elementen aansluiten bij jouw verwachtingen en wensen. Bij ons is het niet zo, dat je aan het einde een ontwerp krijgt waarmee je het doet. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen op papier komen en deze worden vervolgens door ons professioneel doorgevoerd. Natuurlijk geven wij advies om ervoor te zorgen dat het design aan alle trends voldoet en doeltreffend aanslaat bij het publiek.

Opzoek naar een persoonlijk en professioneel design? Neem gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl