Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home ┬╗ Social media

Social media

De social media platforms, wie zit er tegenwoordig niet op. Iedereen heeft zijn favoriete platform, maar welke wordt het meest gebruikt door je doelgroep? Om social media succesvol in te zetten moet er eerst vooronderzoek gedaan worden naar wat de gebruiker wil zien en hoe deze op zijn beurt aangesproken wil worden. Het is tegenwoordig niet meer een random afbeelding op bijvoorbeeld Instagram plaatsen en klaar is kees. Nee, er moet nagedacht worden over wat je wilt bereiken met de afbeelding en welke vervolgstap je wil dat de lezer neemt. Zo zijn er nog meer stappen die je vast wilt stellen voordat je de elementen gaat vormgeven. Dit is niet alleen effici├źnter, maar ook doeltreffender. Hierdoor zullen meer mensen je opmerken en zal de naamsbekendheid vergroot worden. Dit kan uiteindelijk positieve gevolgen hebben op de ontwikkeling van je onderneming. 

Wij doen dit onderzoek graag voor je en ontwikkelen een concept waardoor jij je uniekheid kan tonen aan het publiek. Ben je ook opzoek naar content om direct op social media platforms te plaatsen, dat kunnen wij ook voor jou uitvoeren. Hierdoor heb je een doordacht plan met visuele uitwerking voor jouw publiek.

Is social media niet helemaal jouw ding, maar zie je wel veel potentie? Neem dan gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken.

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl