Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home ยป SEA

SEA

Een andere variant om je bezoekers naar je website te leiden is door te adverteren op zoekmachines. Met SEA ook wel Search Engine Advertising bepaal je zelf welke zoekwoorden je gaat gebruiken, waarbij de gebruiker aan de hand daarvan bij jou terecht komt. Hierdoor is er een grotere hoeveelheid precisie en controle, want je kunt meten hoeveel mensen de advertentie hebben gezien en hoeveel daarvan hebben doorgeklikt. 

SEA wordt vooral ingezet op korte termijn, want de advertenties kosten geld. De hoeveelheid is afhankelijk van de woorden of zinnen die je wilt gaan gebruiken/inzetten. Populaire woorden en zinnen zijn duurder dan andere, maar door slimme trucs kun je gelijke resultaten behalen voor minder geld. 

Mocht je interesse hebben, dan gaan wij kijken welke woorden populair zijn in de branche en waar we vervolgens op in kunnen spelen. We zorgen ervoor dat we transparant zijn over de prijs van de woorden en analyseren de resultaten, hierdoor kan het beste rendement worden behaald.

Enthousiast geworden over SEA, maar nog niet echt een idee waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken.

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl