Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Restyle

Restyle

Het kan voorkomen dat je als organisatie door ontwikkeld en dan is het wenselijk om deze ontwikkeling door te voeren in alle uitingen die jij als organisatie hebt. Hier komt een restyle goed van pas. Er wordt gekeken wat de wensen zijn en hoe deze zo efficiënt mogelijk toegepast kunnen worden. Om dit door te voeren zorg je ervoor dat klanten snel de eenheid van de organisatie weer zien en zich vertrouwen aan het nieuwe uiterlijk.

Een restyle kan voor alle elementen gedaan worden, denk bijvoorbeeld aan het logo, drukwerk, website en social media. Is jouw organisatie toe aan vernieuwing of merk je dat jouw branding niet goed aanslaat op je doelgroep, dan is een restyle wel een optie. Zijn je online uitingen niet meer doelgericht of wat verouderd, dan is een restyle misschien wel wenselijk.

Samen kijken we naar de beste toepassing voor jouw onderneming, zodat jij snel weer helemaal fris uit de startblokken komt om je doelgroep/klanten te bedienen.

Is vernieuwing wenselijk? Neem dan gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl