Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Logo

Logo

Een logo wordt ook wel de grafische uiting van een bedrijfsnaam of merknaam genoemd. Het is belangrijk dat deze binnen de huisstijl past, zodat de eenheid en de samenhang worden gewaarborgd.

Hoe deze grafische uiting daadwerkelijk gaat zijn is afhankelijk van de branche waarin de organisatie zich bevindt. Ook is het belangrijk dat het logo representatief is voor de organisatie, zodat het publiek de positieve associatie krijgt tussen logo en merk. 

Het is mogelijk om alleen een logo te laten ontwerpen aan de hand van de huidige huisstijl. Hierbij worden de gemaakte ontwerpkeuzes aandachtig bekeken, zodat het logo in samenhang staat. Het logo wordt hierbij in verschillende formaten aangeleverd, zodat die direct overal toepasbaar is.      

Goede logo’s voldoen in het algemeen aan de volgende kenmerken:

  • Eenvoud (herkenbaar)
  • Originaliteit (onderscheidend)
  • Toepasbaarheid (bruikbaar in verschillende toepassingen)
  • Reproduceerbaarheid (ook heel klein herkenbaar)
  • Effectiviteit (aansprekend)

Wij letten er altijd op dat het logo aan bovenstaande kenmerken voldoet, zodat jouw organisatie lange tijd een efficiënt logo heeft. Wij gaan gezamenlijk in gesprek om te kijken welke elementen wenselijk zijn. Uiteindelijk moet het logo jouw organisatie vertegenwoordigen en wij zorgen ervoor dat die visueel op een professionele manier wordt ontwikkeld.

Tijd om de onderneming visueel te versterken met een logo? Neem gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl