Welkom bij meMike Ik help jou met
Website. Design. Advies. Promotie.
Home » Huisstijl

Huisstijl

Een positieve indruk is voor een bedrijf essentieel, want je wilt een goede indruk maken voor potentiële klanten, maar ook voor bestaande. 

Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van. Door de uitingen op een herkenbare manier steeds te herhalen zullen mensen de organisatie herkennen en sneller vertrouwen. Aan welke elementen moet dan worden gedacht:

  • Beeld- of woordmerk ook wel het logo
  • Schrijfwijze
  • Typografie
  • Gebruik kleuren
  • Vaste verhoudingen in formaat, vorm en contrast

De bovenstaande opsomming worden bij ons altijd gehanteerd, zodat de organisatie alle fundamenten heeft om naar buiten te treden. Het is natuurlijk mogelijk om elementen toe te voegen om zo een uitgebreidere huisstijl te creëren. Wij gaan samen de identiteit in kaart brengen en hier een bijpassende huisstijl op realiseren. Dit is pas voltooid als jij tevreden bent.

Zie jij je huisstijl al voor je, maar weet je niet hoe je dit visueel kan krijgen? Wij helpen en denken graag mee. Neem gerust contact op, zodat we rustig de mogelijkheden kunnen bespreken. Toevallig in de buurt? Dan kunnen we een persoonlijke afspraak maken. 

Tel: 06-34404844
Email: info@memike.nl